Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lyrics Jawa James Ap - Godong Garing

Sing kurang-kurang isun nong riko
Paran baen sun cacak dinggo awak riko
Nyenengno batin riko, gawe unyike riko
Kabeh hang gawe senenge riko

Gok balesane riko nong isun
Omongan sing pantes lan nyumpahi isun
Ngelarani batin isun, gawe lorone isun
Kabeh gawe perih batin isun

Dudu mergo isun, sing biso golet maning
Tapi isun iki, mung njagani batin
Riko anggep isun, koyo godong garing
Hang digenengno, ilang kesapu angin

Gok balesane riko nong isun
Omongan sing pantes lan nyumpahi isun
Ngelarani batin isun, gawe lorone isun
Kabeh gawe perih batin isun

Dudu mergo isun, sing biso golet maning
Tapi isun iki, mung njagani batin
Riko anggep isun, koyo godong garing
Hang digenengno, ilang kesapu angin
Ilang kesapu angin