Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lyrics Jawa Jihan Audy - Nderek Sampean

Aku ora iso adoh..
teko tresnomu..
Ngancani uripmu
Susah seneng..bareng2
Bien aku wis janji
Njogo kalung ati
Sehidup semati

Nderek.. kulo nderek sampean..
Aku ojo mbok tinggal dewean..
Nderek kulo nderek sampean..
Mergo aku wedi kelangan
Aku pingin koe ngerti
Mung koe sing tk tresnani
Ojo negakke aku..
Aku ora iso yen nahan rindu

Aku ora iso adoh..
teko tresnomu..
Ngancani uripmu
Susah seneng..bareng2
Bien aku wis janji
Njogo kalung ati
Sehidup semati