Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lyrics Jawa Justin liee, Variz - Loro Ati Madep Mantep

Ademe senyuman manismu, Lembut kabeh tutur katamu
Nggawe Padang neng njero atiku, Membuatku sayang kamu
Ra ono sing biso ngganteni, Kabeh sing ono ning awakmu
Madep Mantep atiku mung kanggo slirahmu sing tak tuju

Sayang cobo rungokno suoro ati iki
Tresno sayang Aku tulus maräng slirahmu
Ra bakal ngeliyo tresno mung kanggo awakmu
Janji sumpah setiaku yo marang slirahmu

Sa'jembare samudro wis tak kon ndungo
Nyuwun restu marang gusti kang kuoso 
Supoyo aku karo kowe dadi siji
Langsungke janji suci tekane matiku

Roso sayang iki ora Ono sing biso nduweni
Kejobo slirahmu pepujane atiku
Sumpah setiaku tak simpen neng njero kalbu
Nunggu slirahmu yen wis mantep ro aku

Wis tak mantepke jenengmu ono neng atiku
Tak jamin ora bakal ilang kelawan wektu
Mergo yo mung slirahmu sing nggugah atiku
Madepne tresnomu cukup dinggo aku

Rino kelawan wengi tak suwun marang gusti
Supoyo tresno iki enggal direstuni
Susah seneng bareng dewe biso nyawiji
Janji sumpah setiyaku yo marang slirahmu