Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lyrics Jawa Luki Safara - Tak Losne

Ora centang biru 
Aplikasi jahatmu
Supoyo aku ora ngerti statusmu

Facebook whatsapp karo ig
Kabeh kok delikne
Tak loske wae
Kowe online ro liyane

Aku ning kene setyo ngenteni kowe
Nanging nyatane kowe gandeng liyane
Opo kowe ngerti naliko ngucap janji
Janjimu karo aku ora ngeliyo ati

Kurang opo aku sayang kowe tego ngeliyan
Tak gadang gadang nyatane kowe ngilang
Facebook whatsapp karo ig
Kabeh kok delikne
Tak loske kowe online ro liyane

Ora centang biru kok privat nomerku
Supoyo aku ora ngerti statusmu