Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lyrics Jawa Prasetyo - Lek Dahlan

nadyan akeh ati sing wis teko
ora bakal biso ganti wong liyo
tresnoku siji mung kanggo awakmu
selawase nganti tekan pati

janji suci wingi
tak ucap ora mung ono lathi
ati ra ngapusi
wes kebak rasane, po maneh ganti liyane

yen loro ndang rene nyendero
ati keiris yen kowe nangis
mulo saiki pun khawatir
mung siji kowe sing ono ing pikir

nadyan akeh ati sing wis teko
ora bakal biso ganti wong liyo
tresnoku siji mung kanggo awakmu
selawase nganti tekan pati

ati ra ngapusi
wes kebak rasane, po maneh ganti liyane

yen loro ndang rene nyendero
ati keiris yen kowe nangis
mulo saiki pun khawatir
mung siji kowe sing ono ing pikir

nadyan akeh ati sing wis teko
ora bakal biso ganti wong liyo
tresnoku siji mung kanggo awakmu
selawase nganti tekan pati

nadyan akeh ati sing wis teko
ora bakal biso ganti wong liyo
tresnoku siji mung kanggo awakmu
selawase nganti tekan pati