Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lyrics Jawa Safira Inema - Imbangono Tresnoku

Mbulan sumunaro
Lintang gemebyaro
Angin sumiliro
Ben padang lan adem roso ing dodo
Sayang aku tresno tulung imbangono
Batinku kesikso yen tanpo sliramu 
Adoh ing netro

Esem lan gemuyumu ngrerindu atiku
Tambanono kangenku karo katresnanmu
Dadio panglipurku ngancani uripku
Siji pangarepanku sumanding sliramu
Sing tak jalok imbangono tresnoku

Mbulan sumunaro
Lintang gemebyaro
Angin sumiliro
Ben padang lan adem roso ing dodo
Sayang aku tresno tulung imbangono
Batinku kesikso yen tanpo sliramu 
Adoh ing netro

Esem lan gemuyumu ngrerindu atiku
Tambanono kangenku karo katresnanmu
Dadio panglipurku ngancani uripku
Siji pangarepanku sumanding sliramu
Sing tak jalok imbangono tresnoku

Esem lan gemuyumu ngrerindu atiku
Tambanono kangenku karo katresnanmu
Dadio panglipurku ngancani uripku
Siji pangarepanku sumanding sliramu
Sing tak jalok imbangono tresnoku
Sing tak jalok imbangono tresnoku