Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lyrics Jawa Safira Inema - Kangen Seliromu

Wes suwe aku lan sliramu pisahan
Atiku isih tansah kelingan
Wes suwe aku tanpo sliramu
Rasane atiku durung lilo kelangan

Wes suwe aku lan sliramu ra ketemu
Piye saiki? Opo wes mulyo seneng uripmu?
Ning kene aku sih tansah eling sliramu
Masio sliramu wes gawe tatu atiku

Loro senajan loro
Tatu senajan tatu
Tak kuat-kuatne atiku
Nompo lakon katresnanku
Nyongko aku ra nyongko
Ngiro aku ra ngiro
Tego nggawe susahku
Sliramu ninggal aku

Wes suwe aku lan sliramu ra ketemu
Piye saiki? Opo wes mulyo seneng uripmu?
Ning kene aku sih tansah eling sliramu
Masio sliramu wes gawe tatu atiku
Loro senajan loro
Tatu senajan tatu
Tak kuat-kuatne atiku

Nompo lakon katresnanku
Nyongko aku ra nyongko
Ngiro aku ra ngiro
Tego nggawe susahku
Sliramu ninggal aku
Loro senajan loro
Tatu senajan tatu
Tak kuat-kuatne atiku

Nompo lakon katresnanku
Nyongko aku ra nyongko
Ngiro aku ra ngiro
Tego nggawe susahku
Sliramu ninggal aku