Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lyrics Jawa Safira Inema - Nepal Van Java

iseh kroso kowe gandeng tanganku
asrepe angin mlebu neng rogoku
kelingan neng kene saiki mbok tinggalke
loro ati iki bekas neng dodo

endah ing deso iki, ketok gebyare kutho
kutho magelang sing koyo lintang
rungokno roso geloku

kowe tak tresnani neng ngopo ninggal aku
opo kowe ora duwe ati
nepal van java neng lereng gunung sumbing
howo adem tansah gawe eling

iseh kroso kowe gandeng tanganku
asrepe angin mlebu neng rogoku
kelingan neng kene saiki mbok tinggalke
loro ati iki bekas neng dodo

endah ing deso iki, ketok gebyare kutho
kutho magelang sing koyo lintang
rungokno roso geloku

kowe tak tresnani neng ngopo ninggal aku
opo kowe ora duwe ati
nepal van java neng lereng gunung sumbing
howo adem tansah gawe eling

kowe tak tresnani neng ngopo ninggal aku
opo kowe ora duwe ati
nepal van java neng lereng gunung sumbing
howo adem tansah gawe eling

nepal van java neng lereng gunung sumbing
howo adem tansah gawe eling
howo adem gawe atiku ayem